Welkom bij site van de Nederlandse Marieholm Vereniging. De NMV is een vereniging voor alle Marieholmjacht-eigenaren, ongeacht het type Marieholm dat zij bezitten. Veel technische informatie is beschikbaar na inloggen. Nog geen lid? Vul dan eerst het formulier Nieuwe leden in.

De evenementencommissie

Deze is verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van alle evenementen die onder de NMV-vlag worden gehouden. Hieronder vallen dus niet alleen zaken als inschrijvingen, locatiebemiddeling en bewegwijzering maar is ook het aanspreekpunt ter plaatse. Of het nu gaat om het wedstrijdsecretariaat, wanneer de sluis schut of wat de smakelijke details zijn van het Marieholmdiner! De evenementencommissie bestaat uit de evenementen commissaris en het plaatselijk rayonhoofd.
Commissaris evenementen Hans Verdel