In 2018 waren we daar ook en we dit jaar besloten we er terug te gaan: goed bereikbaar, professionele wedstrijdleiding en de achtergrond van de historische VOC stad. We zijn weer te gast in de haven van WSV Hoorn net buiten de vestingwal.

Vrijdags varen we op en neer banen, ’s zaterdags spritwedstrijden en ’s zondags een langere baan. Het deelnemersveld wordt weer gescheiden in een race- en een toerklasse. ’s Vrijdagsavonds is er een spinnakerclinic, ’s zaterdags is er de mogelijkheid voor bezoekers om mee te varen en de sprintwedstrijden te bekijken en ’s avonds is het feest met diner en band. De muziek wordt verzorgd door Sobor Latino. Op zondag starten we met het Marieholm ontbijt en na de wedstrijden is er bijtijds in de middag de prijsuitreiking.

Inschrijving kan via de volgende link: Inschrijven Marieholm zomerevenement 2022

Je vindt de Aankondiging en Wedstrijdbepalingen HIER