Zomerevenement 2020

/, Nieuws/Zomerevenement 2020

3 t/m 5 juli vindt het Marieholm evenement dit jaar plaats in Durgerdam

Het zomerevenement is de  gelegenheid om je oude en nieuwe Marieholm vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten, om elkaars boot te bekijken en nieuwe ideeën op te doen.

3 dagen zeilen op het Markermeer met korte en lange banen rondom het eiland Pampus.

Met de vertrouwde Toerklasse voor zeilers om met geduchte tegenstand je boot en je zeilskills te meten met andere toerzeilers.

En de inmiddels gerenommeerde Wedstrijdklasse waarin er bijvoorkeur als eenheidsklasse op line honours met mimieme verschillen wordt gestreden.

En dan na een dag op het water,  gezellig bij elkaar liggen aan de passantensteiger van een van de oudste zeilverenigingen van ons land  ZVhetY (1885) ze zijn dit jaar onze gastheer en we mogen gebruik maken van hun clubschip met gezellige bar en terras.

Meer details  en informatie over inschrijven ontvangt u binnenkort in een digitale nieuwsbrief.

2020-02-16T18:05:49+01:00 16 februari 2020|