In het weekeinde van 2 en 3 oktober zijn we welkom in jachthaven Pieter  Bouwe in Gaastmeer. Een mooie afsluiting van het Marieholmseizoen!

Geen zeilwedstrijden, geen goed uitgewerkte workshops. Wel: gezelligheid, van elkaar leren.

Enkele suggesties:
– wedstrijd achteruitvaren. Doel is om van elkaar te leren over hoe je nu met een Marieholm met zijn lange kiel gecontroleerd achteruit vaart
– man-overboord. Hoe kom je weer aan boord als je alleen bent, wat als een  bemanningslid weer aan boord moet.
– het is vroeg donker, wellicht kunnen we een zeiltocht in het donker maken. Doel is om te ervaren wat je ziet en wat niet, voel de boot en de elementen aan zonder dat je kunt zien.
– gluren bij de buren: altijd leuk om bij elkaar te kijken en suggesies op te doen.

Zaterdagavond gezamenlijk eten (BBQ of restaurant in Gaastmeer).

Voor wie zich nog niet via de appgroep Marieholm Noord heeft opgegeven: Opgeven via secretaris@marieholmvereniging.nl