De kennisbank van onze vereniging is een belangrijke informatiebron voor onze leden. Om de kennisbank actueel te houden en regelmatig te voorzien van updates hebben wij jouw hulp nodig!

Om dit mogelijk te maken hebben we een aantal wijzigignen doorgevoerd:

  1. allereerst kan er voortaan op ieder bestaand artikel gereageerd worden. Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw inzichten of ideeen aan een bestaand artikel toe te voegen.
  2. ten tweede willen we graag jouw input voor nieuwe en bestaande kennisbank artikelen. Om dit te stroomlijnen maken we gebruik van Google Forms*. Je kunt ons helpen door technische oplossingen te beschrijven welke op de kennisbank kunnen worden geplaatst. De achterliggende gedachte is dat ieder lid zijn/haar oplossing voor een typisch Marieholm probleem kan beschrijven en het lid is die het artikel leest zelf kan beoordelen of dat ook een oplossing is die ook bij hem/haar past. Er kunnen dus meerdere oplossingen over hetzelfde probleem op de kennisbank gezet worden. Vanuit het bestuur/een commissie van de NMV is de oplossing niet getoetst. Dat is aan de lezer zelf om te beoordelen. Het Google form bevindt zich nog in testfase. Het is een eerste opzet. Kan jij je informatie niet goed kwijt of heb je nog andere ideeën om dit format te optimaliseren laat dat dat weten door dat onderaan het formulier in te vullen. Wij nemen deze ideeën mee in de verdere ontwikkelingen. Ook als je ideeen hebt voor een format welke geschikt is voor het delen van informatie over het wedstrijdzeilen laat het weten.

Beantwoord onderstaande vragen