Home Forums Evenementen Twee teams gezocht voor de eerste Internationale IF regatta

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • Michiel Veldkamp
  Deelnemer
  Aantal berichten: 139

  St. Mawes, Cornwall, UK van 10 tot 12 September 2020
  Het eerste internationaal georganiseerde IF-boot zeilevenement zal worden gehouden in Cornwall met zes deelnemende landen, vertegenwoordigd door maximaal twee teams uit elk land. De focus van regatta ligt op plezier in plaats van een overdreven serieuze competitie. De regatta wordt gehouden op 11 – 12 september met een inzeil-dag op 10 september.

  We kijken ernaar uit om een ​​dwarsdoorsnede van IF-boot zeilers uit heel Europa met hun vrienden en families te verwelkomen in Cornwall. Om mee te doen met een uitwisseling van IF-zeiltactiek, verhalen over de boot, GPS-tracking en gezellige after-sail-bijeenkomsten om het evenement tot zowel een leuk als een goed leermoment te maken voor zowel nieuwe als ervaren IF-zeilers.

  De teams kunnen bestaan uit 2 of 3 mensen. De bemanningen wordt aanbevolen om naar Newquay te vliegen en de organisatoren kunnen adviseren over transfer en huisvesting. Er zijn tal van mooie en interessante plaatsen rond St Mawes voor deelnemers en gezinnen die dagen willen toevoegen aan hun verblijf om de regio te zien.

  Formele deelnameformulieren zullen later in het voorjaar beschikbaar komen, maar omdat het aantal teams beperkt is, neem als u overweegt om u aan te melden contact op met: Michiel Veldkamp 0652401474

  St Mawes Sailing Club is de organiserende zeilvereniging en zal actuele informatie, Notice of  Race (NOR), etc. op hun website plaatsen: https://www.stmawessailing.co.uk/sailing/racing/

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.