Home Forums Algemeen Tafelpoten

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem
  Inactief
  Aantal berichten: 13

  In mijn IF-E heb ik nog het originele (klap)tafelblad, maar er is een of ander wazig modern multiverstelbaar systeem onder gezet, welke vast geschroefd zit onder het brede gedeelte van het blad. Kortom: ik heb er last van en wil weer het oorspronkelijke systeem met 2 vaste poten.
  Is er iemand die dat systeem nog heeft? Dan zou ik het enorm waarderen als ik je mij de lengte en diameter van de poten zou kunnen vertellen en wellicht een foto van de onderkant van het blad om te zien op wat voor manier het blad uitgeklapt kan blijven.

  Anoniem
  Inactief
  Aantal berichten: 4

  Martin,

  Ik heb die poten nog. Ik kan deze week even video/fotos voor je maken. Kun je mij misschien je 06 mailen dan stuur ik die deze week naar je? Dat kan naar hello @ [mijnvoornaam].io

  Drys Brandenburg
  Deelnemer
  Aantal berichten: 45

  Martin,

  ik heb ook nog 2 poten en de bronzen houders over. Ook nog een tafelblad, niet klapbaar wel origineel en zwaar.

  Anoniem
  Inactief
  Aantal berichten: 13

  Bedankt voor de aanbiedingen! Ik ben inmiddels toch maar radicaal aan het zagen geweest in de hele constructie en nu werkt het zodanig dat ik ermee kan leven.

  Bart van der Horst
  Deelnemer
  Aantal berichten: 1

  Beste Emiel en Dryl, en andere leden, mijn if heeft in de kuip en binnen een gat met schroefdraad. Ik neem aan voor een tafelpoot/tafel. Is dit wat jullie hebben of wie heeft er eentje of weet waar ik die zou kunnen vinden?

  Groet

  Bart

  IF ‘Boaty’ nr 1600.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.