Home Forums Marktplaats Raymarine Ray50 marifoon

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem
  Inactief
  Aantal berichten: 1

  Gloednieuwe Ray50 VHF marifoon te koop aangeboden; overcompleet daar mijn nieuwe boot niet opgeleverd kon worden. De marifoon is nog nooit gebruikt en dus ATIS en MMSI codes kunnen probleemloos geprogrammeerd worden.De Ray50 heeft een compact, ruimtebesparend ontwerp; ideaal dus voor een Marieholm. Inbouwmaat 156 mm breed x 88.5 mm hoog en ca 160 mm inbouwdiepte. Vraagprijs is Euro 300 (adviesprijs is Euro 356,95)

  De Ray50 heeft een groot display met gemakkelijk afleesbare cijfers en pictogrammen die dag en nacht zichtbaar zijn. De Ray50 heeft zowel een microfoon met ruisonderdrukking als een kwalitatief hoogwaardige luidspreker. De Ray50 is uitgerust met klasse D digitale selectieve oproepfunctie (DSC) met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en een intuïtief menusysteem.

  De Ray50 heeft standaard NMEA2000 en NMEA0183 netwerkfuncties voor eenvoudige aansluiting op boordsystemen en integreert naadloos met de multifunctionele Raymarine LightHouse II displays voor geavanceerde DSC-functies. De Ray50 is ook flexibel monteerbaar. Gebruik de meegeleverde montagebeugel om de marifoon op een console, dwarsschot of dekplaat te bevestigen. De marifoon kan ook verzonken ingebouwd worden met gebruik van de gemakkelijke bevestigingspunten voor frontmontage. De Ray50 onderscheidt zich met een breed scala aan standaard functies inclusief NOAA weerswaarschuwing, tweedelig beeld, driedelig beeld, selectief scannen, en veel meer. Voor meer info zie http://www.raymarine.nl/marifoons/ray50/

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.