Home Forums Evenementen cursus splitsen moderne lijnen 6 april

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • Michiel Veldkamp
  Deelnemer
  Aantal berichten: 138

  Cursus Splitsen van Moderne Lijnen

  Ieder jaar geven wij een aantal cursussen Splitsen van Moderne Lijnen.
  De laatste van het seizoen heeft plaats op ons kantoor in Amsterdam op vrijdagavond 6 april a.s. We hebben nog een paar plaatsen over dus als je interesse hebt om mee te doen, schrijf je dan nu in.

  De cursus wordt gegeven door Jan-Willem Polman en Mark Damen. We starten met een korte inleiding in de diverse kunststoffen en constructies  die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Ook leggen we uit welke lijn je het beste voor een specifieke toepassing kan gebruiken en laten praktische voorbeelden zien.

  Maar deze avond gaat vooral over ‘zelf aan de slag zijn’. Je leert in ongeveer drie uur de basistechnieken van splitsen van lijnen met Dyneema© vezels en polyester lijnen. Met een klein beetje oefening zal je merken dat je al snel in staat bent om een oogsplits te maken of een soft-shackle. Gewapend met deze technieken kun je daarna zelf aan de slag met het optimaliseren van je boot.

  Let op : deelnemen is alleen mogelijk na inschrijving.
   

  Belangrijke informatie :

  Wij stellen alle materialen en gereedschap beschikbaar.

  Na afloop van de avond is er gelegenheid specifieke vragen te stellen en kun je ook de benodigde splitsspullen aanschaffen.

  Je bent vanaf 18:30 uur welkom en om 19:00 uur starten we met de workshop! De workshop duurt ongeveer 3 – 3,5 uur.

  De kosten voor de workshop zijn € 17,50 per persoon. Dit is puur om de kosten te dekken. Dit kan op de avond zelf. Cash en Pin zijn beide mogelijk.

  Deelname is alleen mogelijk na inschrijving. Wij horen dus graag zsm of je mee wilt doen. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar.

  Hoe kom je er ?

  De Lijnenspecialist is goed te bereiken met het OV. Vanaf het Amstelstation met bus 65, of vanaf Amsterdam Centraal met bus 48, halte Azartplein.

  Kom je met de auto dan kun je gebruik maken van het Transferium Zeebrug. Of de iets dichterbij gelegen Piet Heingarage. Je kunt gratis parkeren in stadsdeel Noord en dan word je met pont 915 , Zamenhofstraat – Azartplein voor onze deur afgezet (laatste afvaart 22.30).

  Betaald parkeren is ook mogelijk hier in de straat.

  De Lijnenspecialist – Surinamekade 6 – 1019 BV  Amsterdam – 020 – 419 64 12

  Inschrijven verplicht: stuur een mail naar info@lijnenspecialist.nl

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.