Zomerevenement Loosdrecht 20 jaar Marieholmvereniging

2021 is een lustrumjaar én bovendien kunnen we weer met elkaar zeilen, nu de coronamaatregelen ontmoeting en buitensportactiviteiten weer toestaan.

Om dit te vieren organiseren we, naast  het vertrouwd wedstrijdprogramma, op de zaterdagmiddag en -avond een heus lustrumfeest waarbij er meegevaren kan worden op het Statenjacht De Utrecht. Dit prachtige schip vormt het decor voor ons feestprogramma met speeches, BBQ en live muziek. Er kan gedanst worden. Het feestprogramma is natuurlijk ook toegankelijk voor leden die zonder boot komen en dit jubileum willen meevieren. Partners en familieleden zijn van harte welkom.

Aankondiging

13 t/m15 augustus nadert snel. Schrijf je in. Inschrijvingen voor 20 juli krijgen 10 euro korting.

Inschrijfformulier

Omdat de locatie in Loosdrecht beperkt wordt door bruggen en sluizen is, maar een erg mooie tocht over de Vecht, moeten de deelnemers per boot uiterlijk donderdagavond op de Loosdrechtse plassen arriveren. Vanuit de Hollandse Plassen kan ook gekozen worden om met gestreken mast te varen door  Amsterdam: Amstelkanaal en via de Weespertrekvaart en Amsterdamrijnkanaal naar Nigtevecht en daar de

Bereikbaarheid

Gegevens

Begint op

13 augustus 2021

Eindigt op

15 augustus 2021

Kosten

75.00 Euro

Organisatoren
Locatie

Gooische Watersport Vereniging De Vrijbuiter

Oud Loosdrechtsedijk 137
Netherlands
1231 LT
Toon kaart