Kick off Dutch Classic Yacht Regatta

Beste Marieholmzeilers

Op 24 juli gaat de DCYR weer van start met de funrace vanuit Willemstad naar Hellevoetsluis. Maar voor het zover is organiseren wij eerst de kick-off meeting op 28 april as inloop om 13 uur, start om 14 uur. Toegang is gratis.

Deze middag staat weer in het licht van klassieke schepen en wedstrijden.

  • Gerard Dijkstra vertelt ons over zijn werkzaamheden van de afgelopen 40 jaar als ontwerper en restaurateur van klassieke schepen.
  • Daarna wordt uw kennis over het wedstrijdregelement door Henk Plaatje getest. zie watersporttest.nl

Tenslotte zijn er nog een paar organisatorische zaken die ik wil bespreken:

  • We willen een toertocht organiseren voor de niet wedstrijdzeilers. We weten al wat we willen gaan doen, wie zeilt er mee?
  • Omdat de vorige wedstrijdcommissie niet meer beschikbaar is ben ik op zoek naar mensen die ons helpen bij de wedstrijden. We moeten een start- en finishschip bemannn en een protestcommmissie hebben. Voor kost en inwoning wordt gezorgd.
  • Wederom wordt er weer fantastisch gekookt en om de kosten laag te houden vragen we vrijwillligers die een keer helpen bij het ontbijt en het diner.

Koffie en thee zijn gratis, drank is voor eigen rekening.

We houden deze middag in stijl op de Sanne Sophia van 1886 waar we met 80 man voldoende ruimte hebben.Voor meer informatie over het mooie schip is te vinden op https://www.sannesophia.nl/

Het schip ligt in de Vecht in Weesp. Deze ligplaats is op ca 5 minuten lopen van het station (waar je ook kan parkeren met de auto).

Laat even weten of je komt via: mvanloosbroek@dcyr.nl

/Deelnamebijeenkomst28april2019

Met vriendelijke groeten

Marcel van Loosbroek
Maarten Sinaasappel
Maarten Lampe
Ronald van Dijk
Jan Zitman

Gegevens

Begint op

28 april 2019 - 14:00

Eindigt op

17:00

Organisatoren