Denk mee over de ontwikkeling van jouw vereniging. 

Samen met jou wil het bestuur terugkijken over het afgelopen jaar en vooruitkijken naar nieuwe activiteiten.

De middag is bedoeld voor alle Marieholmliefhebbers die de vereniging een warm hart toe dragen, om mee te denken met het bestuur en plannen te maken in een ontspannen sfeer. Waar wilt u heen in 2020 Het is bij uitstek dé gelegenheid voor nieuwe leden om andere leden te ontmoeten en vragen te stellen over je schip. Heb je foto’s die je wil laten zien, zet ze op een stick of je telefoon en neem ze mee.

Op zaterdag 2 november start de inloop om 14.00 uur in de verbouwde hooiberg. Het programma start om 14.30 uur. Voorzitter Hanz Zwart en Michiel Veldkamp zorgen voor een interactieve bijeenkomst.

Vanaf 16.30 uur begint de borrel en daarna volgt een heerlijke Hollandse warme maaltijd. Voor het eten en drinken vragen we 10 euro.

Voor een goede organisatie is het plezierig én noodzakelijk je aan te melden. Stuur een mailtje naar secretaris.nmv@marieholmvereniging.nl

Adres van De Barg:
De Oude Wijk 11
2771 WT  Boskoop

Ga hier het tuinpad op en probeer je auto ergens te parkeren op een van de parkeerplaatsen en loop dan verder door naar achteren naar de hooischuur De Barg.

Gegevens

Begint op

2 november 2019 - 14:00

Eindigt op

21:00

Kosten

1,000.00 Euro

Locatie

De Barg

Oude Wijk 11
Boskoop
Netherlands
2771 WT
Toon kaart