Marieholmtreffen Sneek

//Marieholmtreffen Sneek

In navolging op het succesvolle treffen in zuid verleden jaar, organiseerde de NMV 10 en 11 mei een laagdrempelige ontmoeting voor leden in Friesland. 24 leden kwamen naar Sneek en 8 boten waren in de haven van jachtwerf Kuiper aanwezig. We waren nieuwsgierig naar de Nieuwe IF maar die was nog niet afgeleverd. Wel waren er demonstraties masttrim en takelen met een strop. Ook werd aandacht besteed aan het achteruitvaren met een Marieholm. ’s Zaterdagsmiddags werd met elkaar gezeild op het Sneekermeer; opstappers werden verdeeld over de boten. De omstandigheden waren perfect. Het was erg gezellig en de deelnemers raakten niet uitgepraat over de bootjes.

Nogmaals dank aan Jachtwerf Kuiper voor de gastvrijheid en de organisatie.

Meer foto’s staan onder Evenementen/foto’s

En op de Flickr fotosite van de vereniging, zie hier

2019-06-03T22:36:30+01:00 26 mei 2019|