Marieholm toertocht Rond Noord-Holland

//Marieholm toertocht Rond Noord-Holland

Beste Marieholmleden, Naast ons jaarlijkse zomerevenement willen we dit najaar ook weer een toertocht organiseren van 3 dagen. Hiervoor hebben we dit jaar het weekeinde van vrijdag 15 t/m zondag 17 september gereserveerd. Vorig jaar is het rondje Noord-Holland helaas niet gelukt, we willen dit jaar een nieuwe poging wagen.

Programma:
Vrijdag 15 september: 09.00 uur vertrek Marina IJmuiden. Aankomst Oude Schild (Texel) of Den Helder, ca. 16.00 uur.
Zaterdag 16 september: 12.00 uur vertrek naar Den Oever, door over het IJsselmeer naar Medemblik, Andijk, Stavoren of Enkhuizen.
Zondag 17 september: ieder zoekt zijn thuishaven weer op.

Zaterdagavond: gezamenlijke maaltijd in restaurant.

Bij verwachte verkeerde of te harde wind wordt een alternatief programma georganiseerd. Opties:

1. Weekeinde Markermeer (bezoek Pampus en museumbezoek), overnachten in Muiden of Durgerdam.
  2. Klonteren op de Kreupel. Een andere optie is op zaterdagavond bij elkaar te komen op het een aantal jaren geleden aangelegde natuureiland De Kreupel. De Kreupel is in een dagtocht bereikbaar vanuit alle IJsselmeerhavens en Friesland. Zaterdagavond gezamenlijke steigermaaltijd op de Kreupel.

Opgeven en informatie uiterlijk 1 september bij: Secretaris.nmv@marieholmvereniging.nl

2017-10-26T08:23:26+00:00 10 juni 2017|