Jaarvergadering NMV

//Jaarvergadering NMV

Afgelopen ’s zaterdag werd de Algemene Ledenvergadering gehouden in het prachtig gelegen clubhuis van de Vrijbuiter aan de Loosdrechtse Plassen. De zaal zat vol met een gemengd publiek. Oud en jong, man en vrouw, dichtbij en van ver. IF, M26 en Seacat. Voorzitter Hanz Zwart leidde de vergadering op zijn kenmerkende losse, informele manier. Dat kon ook want de financiën zijn op orde en er werden twee nieuwe bestuursleden benoemd: uw MarieTeam-redacteur Michiel Veldkamp voor Communicatie en Francesca Musina als Penningmeester als opvolger van de aftredende Carel Rikken. Een hele zorg minder voor het bestuur. Daarnaast waren er een veel mensen bereid de handen uit de mouwen te steken om het ambitieuze jaarprogramma rond het 50-jarig Jubileum van de IF te realiseren. Claar van der Does wierp zich op als enthousiaste ondersteuner van Evenenmentencommissaris Hans Verdel.

2017-10-26T08:24:29+00:00 11 maart 2017|
Spring naar toolbar