DSCF9167.jpg

Webwinkel

sticker_nmv_web Deze winkel van de Nederlandse Marieholm Vereniging is zeer beperkt van opzet omdat besloten is de voorraad minimaal te houden in verband met de beheerskosten. Daarom is de voorraad beperkt tot stickers en wimpels. Wellicht wordt de sortering in de toekomst uitgebreid afhankelijk van de vraag.

Sticker  € 1,--
Wimpel  € 4,--
Pakket (sticker en wimpel)  € 5,--

Hoe een sticker of wimpel te verkrijgen?
wimpel_web Maak het gewenste bedrag over aan de penningmeester met vermelding van het te verzenden "adres en postcode en woonplaats". Zodra het bedrag ontvangen is wordt het gewenste artikel naar het vermeldde adres gestuurd.

Voor verdere informatie over koop en verkoop verwijzen we jou graag naar het forum.

Enkele leden hebben ook logo's voor petten en T-shirts laten maken. Deze bestanden zijn gedigitaliseerd en gratis ter beschikking gesteld voor leden.