Ervaring opdoen met Marieholm 26 – zeil trim – mast trim.

//Ervaring opdoen met Marieholm 26 – zeil trim – mast trim.
Ervaring opdoen met Marieholm 26 – zeil trim – mast trim. 2019-07-30T22:38:33+00:00

Home Forums Algemeen Ervaring opdoen met Marieholm 26 – zeil trim – mast trim.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • Leon Jochems
  Bijdrager
  Post count: 1

  Hallo, ik ben Leon Jochems, 57 jaar, laat begonnen met zeilen, drie jaar geleden, op wat maanden zeilen in het verleden na, en sinds juni in het gelukkige bezit van een Marieholm 26 met thuishaven Herkingen aan het Grevelingenmeer.
  Derhalve ook sinds kort lid van de Marieholm vereniging.
  Ik heb deze vraag onder het kopje algemeen geplaatst omdat ik twee vragen heb.
  Eerste:
  Ik zou graag eens meevaren met iemand die de Marieholm 26 goed kent en deze ervaring met mij wil delen. Ik woon in Bergen op Zoom maar heb geen probleem te reizen.
  Is er wellicht in de nabije toekomst nog een treffen waar ik mee zou kunnen als opstapper, of is er iemand met wie ik een dag(deel) mee zou kunnen zeilen om ervaring op te doen ?

  Een tweede vraag is mast trim. ik heb op de kennisbank gezocht maar kan niet echt gegevens vinden over mast trim. Zijn er in de vereniging of in Nederland personen / bedrijven welke ofwel gegevens hebben om de mast, Selden, juist te trimmen? De mast van mijn boot staat redelijk krom en ik zou meer willen weten waarom dit zo is en of dit de juiste trim is. Wij gebruiken de boot alleen voor toerzeilen enik zou graag weten hoe de mast trim zelf te controleren. heb verschillende manieren gezien maar ben op zoek naar methode en gegevens specifiek voor de Marieholm.

  Groeten,

  Leon Jochems

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Spring naar toolbar