Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/marieholnl/domains/marieholmvereniging.nl/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Marieholm Meeting Sneekermeer – met de nieuwe IF-Boat

/Marieholm Meeting Sneekermeer – met de nieuwe IF-Boat
Marieholm Meeting Sneekermeer – met de nieuwe IF-Boat

Op 10 en 11 mei 2019 organiseert Jachtwerf Kuiper in samenwerking met de Nederlandse Marieholm Vereniging een zeil treffen op en om het Sneekermeer voor eigenaren en liefhebbers van Marieholm IF en Marieholm 26. Ook zal in dit weekend de allernieuwste telg van de familie te bewonderen zijn, de nieuwe IF-Boat met het zeilnummer NED 5001. Zet de datum alvast in je agenda, Vrijdagsmiddags is het verzamelen bij jachtwerf Kuiper en de volgende dag zullen we gaan varen in het kielzog van de nieuwe IF-Boat. Zaterdagsavond of ’s zondagochtends gaat ieder weer zijns weegs. Meer informatie volgt!

Begint op

10 mei 2019